torstai 21. kesäkuuta 2012

juhannus!!!

Moikkamoi!:)
sori meillä nyt tulee tällein 2 postausta päivässä, mutta huomena en ehi kirjotteleen ja en haluis jättää sitä lauantaihin. Ja muutenkin mulla on nyt tosi tylsää, joten aattelin et tuun kirjottaa!:)
Mulla saattaa tästä postauksesta aika pitkä... No voivoi! :D Käytiin tossa viimeviikolla (en muista mikä päivä se oli....) katan kans tuolla meiän talon läheises mettäs pyörii, ja pelättiin käärmeitä niin paljon, et lähettiin sit kattoo mihin yks pieni "joki" menee.. Aateltiin, et se ois menny tohon Hirvijärveen, mut se olikin kasvanu umpeen, kai, ei kyllä menty ihan loppuun asti :( :D Mentiin sillai puoliks ton meiän naapurin tontilla ja mentiin kyykyssä ettei se nää meitä XD  täs nyt sit kuvii tosta retkestä!
 ^Longchamp aina mukana;) Henkine tuki!!
 Sit lähettiin sinne joelle!!
 Jos tota nyt voi ees joeks sanoo.. Vettä oli suunnilleen polveen asti.. 

 Yritettiin ottaa kuvaa missä kata heittää vettä päälleen mut... XD

 Toi oli ihanan näkönen ku aurinko paisto!
 Pari hyttystä... Onneks oli hyttysmyrkky mukana :D 

Nojoo, siinä noi. Tän viikon tiistaina kata oli meillä, ja tehtiin pitsaa!!:) Sit syötiin se puoliks, aika iso osa meni kyllä roskikseen, molemmat oli ihan täynnä... :D Katottiin siinä syödessä Paranormal Activity - Tokyo Night, oli ihan sikahyvä!!! Himo pelottava :D Kataa oli kiva säikytellä, ku se säikähti aina ihan sikana :DDDDD


Mums mums!! tos vielä noita karvasia:DDD >


 nuuskunuusku!


 Aatu on näyttelykoira:) 
Sit viel tää, 
Mä haluisin tohon alimmaisen kohalle tommosen lävistyksen!! :D Jotenkin tommonen ihanan erilainen.. :D Mut emmä tollasta uskalla ottaa... Toihan on rustoo, eli varmaan sattuis.. :DD: Mut ei mulla sit muuta, ihanaa juhannusta munki puolesta kaikille!! 

- julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti